Opmeten, Montage en Bezorgen in  Nederland &  België
zonweringtekoop.nl 4 out of 5 based on 117 ratings.

Nice Era Mat MT motor

Artikelnummer: E MAT MT 426

Beschikbaarheid:

€ 210,00
Levertijd: ca. 1-2 werkdagen

Nice Era Mat MT


Elektronische eindschakelaar, ingebouwde  radio-ontvanger en Nice TTBUS-technologie.
Ideaal voor zonwering. Maat M  45 mm.


Specificaties Nice Era Mat M:


Complete en intuïtieve programmering.Eenvoudige afstelling van de eindschakelaar op afstand via zender of met de externe programmeereenheden O-View TT en TTP, op automatische, halfautomatische of handbediende wijze.
Handige feedback via de beweging van het scherm.
Programmering op niveaus: snel en veilig. Dankzij deze functie biedt de instelling enkele keuzemogelijkheden, en in geval van een verkeerde keuze, start de programmering weer vanuit het vorige niveau zonder dat de tot op dat moment geselecteerde instellingen opnieuw geprogrammeerd hoeven te worden. Blokkering van het geheugen om onverhoedse opslag te voorkomen.
Afstelling van meerdere tussenstanden tijdens het openen.
Dankzij de Nice TTBus-technologie met 3 draden ;mogelijkheid om de beweging van de motor aan te sturen via een laagspanningscommando; verbinding met de klimaatsensoren via draad zonder behulp van externe centrales en/of via radiobesturing op eenvoudige en intuïtieve wijze.
Mogelijkheid van parallelle aansluiting van meerdere motoren vanuit één bedieningspunt zonder noodzaak van verbindingen met extra besturingseenheden, dankzij de ingebouwde elektronische kaart.
De  encodertechnologie garandeert namelijk millimetrische precisie, betrouwbaarheid, behoud van de ingestelde waarden, ook bij hoge temperaturen, en een altijd optimale kracht op het rolsysteem.


Exclusieve functies:


FRT trekt het volledig uitgerolde doek over een programmeerbare afstand terug, zodat anti-esthetisch lubberen wordt voorkomen.
RDC verstelbaar koppelreductiesysteem, blokkeert de beweging op geleidelijke wijze zonder druk uit te oefenen op het doek wanneer de gesloten positie wordt bereikt.
FTC specifiek voor de automatisering van zonwering voorzien van blokkeringsmechanisme met automatische haak.
FTA Specifiek voor de automatisering van zonwering voorzien van blokkeermechanisme met handbediende haak. Zorgt voor een correcte spanning van het doek in een of meerdere punten waar de handmatige blokkering aanwezig is.
Laag verbruik in standby.


Technische gegevens:


• Voedingsspanning: 230V/50 Hz
• Met kabel 2,5m lang
• 4- aderige kabel
• Diameter: 45 mm
• Lengte: 426 tot 486 mm


Leverbaar in de types: 4-50 Nm - 12-26 rpm


Wij bezorgen deze Nice Era Mat MT motor gratis in NL & BE

Kies hier de juiste motor passend bij de maten van uw product

Zet hier eventueel uw opmerking, vraag of uw referentie neer.

* Verplichte velden

€ 210,00