Screens

Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Aanbevolen
Van hoog naar laag sorteren
14 producten
100
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Aanbevolen
Van hoog naar laag sorteren
14 producten
100

Verticale screens


Populaire verticale zonwering
Info:


De screen wordt ook wel vlak hangende zonwering genaamd. Deze screens zijn in eerste instantie ontwikkeld voor grootte projecten zoals scholen, kantoren en overheidsinstellingen.
Maar tegenwoordige wordt de screen gebruikt als vlakke zonwering voor woonhuizen.
Een van de eigenschappen van screendoek is dat de zonne-energie wordt gefilterd terwijl het zicht naar buiten voor ca 80% behouden blijft.
Het zicht naar buiten naar binnen is maar 20%. Zonnewarmte en licht wordt tot 90% gereflecteerd, waardoor de temperatuur binnenhuis aangenaam blijft


De werking van screens:


Een screen werkt als volgt: Het doek, verzwaard aan de onderzijde door middel van een aluminium lijst, glijdt vanuit de aluminium kap tussen twee geleiders naar benenden.
De kap, geleiders en onderlijst zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en verkrijgbaar in diverse kleuren.Een screen in iedere andere RAL kleur is mogelijk hierop zit wel een meerprijs. Screens zijn in veel verschillende modellen, kastmaten en doeken leverbaar. Schuin, rond of recht voor ieder wat wils.
Populair zijn op dit moment de zgn. zip-of ritzscreens, deze windvaste screens zijn een stuk windvaster dan de standaard screens.


Bediening screens:


Er zijn verschillende mogelijkheden voor het bedienen van uw screen dit kan natuurlijk handmatig door middel van band, koord of slinger. Maar ook elektrisch door middel van wandschakelaar of afstandbediening is mogelijk. Nieuw is de zgn. IO bediening van Somfy, u kunt met samenwerking van een Tahomabox uw zonwering bedienen met uw smartphone
of tablet.Voor de elektrische bediening hebben wij een zeer groot diversiteit motoren in ons assortiment zitten zoals Somfy of ons Huismerk. Op al onze producten zit standaard 5 jaar garantie


Maatwerk:


Wij bieden u maatwerk producten die u zelf kunt samenstellen via onze site. Zo heeft uw de keuze tussen de verschillende type's, soorten kasten, soorten doeken en soorten bediening. Alles wordt op maat gemaakt op de mm nauwkeurig.


Onderzoek TNO:


Uit TNO onderzoek is gebleken dat de toepassing van buitenzonwering veel energie kan besparen. Door de toepassing van zonwering kan in kantoren 29% procent op energie voor koelen bespaard worden. Voor woningen geldt dit voor 12%


Wij bezorgen screens GRATIS in NL & BE


 


 


To Top